Ungdomsturnering i Haukelandshallen

Bilde og tekst: Sverre Valderhaug

Heros arrangerte Lørdag 20. mars en turnering for alle under 20 innen Bergen Kommune. Bergen HIL stilte med 4 ungdommer, som alle har vist god fremgang og vært aktive siden nyttår. Det er Olav, Julian, Sander og Lucas.
Spesielt hyggelig var at vi hadde 2 paraspillere med, Lucas og Sander. Totalt deltok det 19 spillere fra de 4 klubbene som er i Bergen.

Arrangøren valgte å kjøre 3 innledende store puljer der alle ville få mange kamper. 

Olav vant 1 kamp og tapte 4 i innledende. Mange av kampene var mot tøffe spillere. Debutanten Julian tapte alle i sin innledende pulje, men spilte mange jevne kamper. I den første kampen endte det med tap 12-10 i 5 sett. I påfølgende kamp tapte han 3-1 med to sett 11-9.
Sander og Lucas endte opp i samme pulje. Debutanten Sander vant 2 kamper. I kampen mot Lucas ble det nervepirrende og Sander som trakk det lengste strået.
Lucas vant ingen innledende kamper men spilte jevne sett og jevne kamper.

Alle 4 spillerne kom dermed i C sluttspillet.

Der ble det 4 kamper til på alle. Alle tok med seg resultater fra interne kamper fra første gruppe. Det ble en del lokale Bergen HIL kamper. Olav vant sine 4 kamper i sluttspillet og vant dermed C-sluttspillet. Sander vant 2 kamper i sluttspillet og ble nummer 3 der.
Både Julian og Lucas vant hver sin kamp i sluttspillet og spilte mange jevne kamper. De endte til slutt på femte- og sjetteplass i sluttspillet. 

Arrangøren arrangerte et bra stevne innenfor smittevernreglene og det var gøy å se ungdommen spille kamper igjen. Noen for første gang, mens det var noen mer erfarne ungdommer.

De fire ungdomenene viste god innsats og lagmoral på hele stevnet. Spilte man ikke kamp var de med å støttet sine lagkamerater i sine kamper.
Takk også til foresatte som var til stede og fikk med seg denne sjeldenheten av et stevne i disse tider!

Dette innlegget ble publisert i Stevne og divisjon, Stevner. Bokmerk permalenken.