Sesongstart i Olsvikhallen

Spillere fra Bergen Handicapidrettslag etter en god dag i hallen med fine plasseringer til liten og stor

Igår ble det spilt et flott åpningsstevne i Olsvikhallen med den veldig erfarne arrangørklubben Laksevåg Bordtennisklubb!

Vi hadde med oss 7 spillere som alle gjorde det de kunne for å representere den blå BHIL-drakten med innsats og glede i Olsvikhallen.
I tillegg redebuterte Brage Æsøy Titlestad i BHIL-drakten etter noen år i nettopp Laksevåg BTK. Alle i klubben er glad i å få en så dyktig og positiv spiller inn i klubben. Godkjent debut med 3. plass i herrer D som sin topp igår.

Brede Arnøy, Jan Erik Støldal og Sverre Valderhaug spilte alle i Herrer D og E, med resulta i en 5. plass for Sverre. Noen følte nok de kunne gjort bedre, men det kommer flere muligheter utover høsten og vinteren.

Vi hadde i tillegg 3 nybegynnere på plass; Noah Johnstad, Torben Larsen og Marcus Hjelmeland. Foruten Tran Nguyen fra Sportsklubben Heros på 2. plass, så tapetserte Bergen HIL pallen i nybegynnerklassen, med Torben på topp, mens Marcus og Noah tok fighten om siste pallplass med en jevn bronsefinale der Marcus vant etter tre jevne sett (13-11, 12-10, 11-9).

Ellers var det et perfekt gjennomført stevne av arrangøren Laksevåg Bordtennisklubb, der smittevernstiltak var gjort og viste at det kan bli gjennomført stevner til tross for den tøffe tiden samfunnet opplever for tiden!
Takk til alle spillere som vi møtte vi kan vel alle si at det var godt å kjenne på stevnefølelsen igjen etter et annerledes sommer og tidlig høst!

Dette innlegget ble publisert i Generell info. Bokmerk permalenken.